Деца играят и учат безплатно през лятото в Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Център за обществена подкрепа-Сандански организира безплатно Лятна ваканционна занималня за деца от 5 до 17 години. Те ще творят, ще развиват таланта и въображението си, ще получат нови знания, развивайки и усъвършенствайки уменията си. Ще придобият увереност в собствените си сили и възможности, ще усвоят умението да изразяват себе си свободно.

Под формата на забавление, в ателиетата на Центъра за обществена подкрепа децата ще получат вдъхновение и ще разгърнат своето въображение.

Лятната ваканционна занималня ще бъде през целия месец юли. Ще се провежда всеки понеделник, сряда и петък от 10:00 ч. до 12:00 ч.

Заявления за участие се подават в Центъра за обществена подкрепа, ул. „Надежда“ № 15 /Спортно училище/, град Сандански или на тел. 0888 534143. Подготвената програма ще подари много емоции, забавления и умения на децата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини