Гръмотевичните бури ще продължат и днес, опасност от градушки

Гръмотевичните бури ще продължат и днес, опасност от градушки

Днес времето ще се задържи почти без промяна. Облачността ще бъде по-често значителна. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевични бури, на повече места и по-интензивни в следобедните часове. Остава повишена и вероятността за градушки. Максималните температури ще са предимно между 22° и 27°.

В планините също ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, на повече места и по-интензивни в следобедните часове. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието ще има и слънчеви часове, но ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, след обяд на повече места и с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максимални температури – между 22° и 25°. Температурата на морската вода е от 16°-18° по северното крайбрежие до 20°-21° по южното.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини