Земеделски зам.-министър се зарази с COVID-19

Земеделски зам.-министър се зарази с COVID-19

Сградата на Министерството на земеделието, храните и горите ще остане затворена през целия утрешен ден заради заразен с COVID-19 заместник-министър. Целта е да бъде извършена пълна дезинфекция на постройката. Единият от заместник-министрите вчера се е почувствал зле и днес е отишъл да си направи тест. Ръководството на ведомството е получило информацията в края на работния ден и след даден брифинг за журналисти.

В сградата два пъти седмично се извършва пълна дезинфекция, като последната е направена в края на работния ден в петък, 05.06.2020 г. Текущата работа във ведомството ще продължи дистанционно и услугите за граждани. През утрешния ден ще бъдат тествани служителите в земеделското министерство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини