Делото против ОИК заради прекратения мандат на кмета не тръгна, съдът не успял да открие Румен Томов

Делото против ОИК заради прекратения мандат на кмета не тръгна, съдът не успял да открие Румен Томов

Административен съд – Благоевград не даде ход на делото по оспорване на Решение № 304-МИ/28.04.2020 г. на ОИК – Благоевград, поради нередовно призоваване на жалбоподателя.

Румен Томов не е открит от служителите на Административен съд на посочения от него адрес, не се яви и в зала в часа на откритото съдебно заседание днес. Жалбата е подадена лично и по делото няма данни за упълномощен от него представител.

Делото е отложено за 12 май от 14:00 часа. За следващото съдебно заседание жалбоподателят ще бъде известен и чрез залепване на уведомление на входната врата на посочения от него адрес за призоваване, както и ще бъде търсен в сградата на Общинска администрация – Благоевград.

Председателят на Общинска избирателна комисия – Благоевград Мартин Бусаров представи изисканите от съда документи от ОИК, включително и други, по чието приемане като доказателства по делото съдът ще се произнесе в редовно съдебно заседание.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини