Обединени сме силни и вървим към победа!

Обединени сме силни и вървим към победа!

Трети месец светът се бори със силен и опасен противник Ковид-19.

Цялото човечество е впрегнато в борбата с този смъртоносен вирус. Всеки помага с каквото може. За да помогнем, ние местните медии организирахме кампания „ЗА ДА НИ ИМА", която цели набирането на средства за закупуването на животоспасяваща апаратура- респираторни апарати за МБАЛ Благоевград. Болницата приема най-тежките случаи от областта.

 Към днешна дата заразените с вируса са общо 1689. Активните случаи са 1269. 78 са починалите лица, а излекуваните са 342-ма. За последните 24 часа 57 са дали положителен резултат. 316 души са  в болница,  37 от тях се намират в интензивни структури.

Тази апаратура е част от всяко едно интензивно отделение, а за жалост област Благоевград е една от активните области, днес има нови двама заразени.

Всеки, който желае може да дари  чрез сайта ХелпКарма кампания  ЗА ДА НИ ИМА- www.zadaniima.com.

На сайта може да намерите информация и от какво друго има нужда болницата като материали и консумативи.

Борбата със заболяването ни научи, че обединени сме силни, затова всеки дарил дори и малко ще помогне за завършването на сета, мача и гейма, както се изразяват спортистите. Да го приемем като игра и дадем всички сили, за да победим вируса- ЗА ДА НИ ИМА.

 Днес целият свят е изправен пред силен и опасен противник – коронавируса. Урокът, който научих от спорта, е, че ние сме силни обединени. Моят отбор играе критична роля за всеки индивидуален успех, който имам.

По този начин международната организация от наука и проучвания е ключът към успешната борба с коронавируса.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини