Банско се гордее с шампионка от първото онлайн първенство по таекуондо

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Заради ограниченията, наложени от въведеното извънредно положение в страната, Българската федерация по Таекуон-до ITF организира online Държавно първенство в дисциплината „Форма”.

За пореден път Таекуондо клуб „Хоук” в Банско доказа, че никакви ограничения не са в състояние да свалят нивото на неговите състезатели. Както винаги, възпитаниците на треньора Николай Кехайов, впечатлиха не само с перфектна физическа и спортна форма, но и с шампионски дух. Непобедимата Катрин Гемкова демонстрира класа дори и в online надпреварата и завоюва шампионската титла. Катрин е първата в историята на местния клуб шампионка от online Държавното първенство по таекуон-до ITF.

Провеждането стана възможно, след като на специална платформа бяха качени видеозаписи на участниците с демонстрации на формата им. Петима съдии в реално време даваха оценките, които директно се отразяваха в платформата. В първото по рода си online състезание по таекуон-до се включиха всички клубове в България. Общият брой на участниците бе 260.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини