Нашите дарители: Когато изберем надеждата, всичко става възможно!

Нашите дарители: Когато изберем надеждата, всичко става възможно!

Избираш надежда и всичко става възможно, даряваш живот! Думи казани от дарителите от Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград за кампанията „За да ни има!".

Мащабната инициатива организирана от телевизия Дартс и всички местни медии, върви от един месец и цели набиране на средства за закупуването на 10 респираторни апарата за МБАЛ Благоевград. В кампанията се включиха много частни лица, фирми и анонимни дарители.

Ръководителите на отделните школи и служители в Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград, взеха присърце кампанията и дариха над 500 евро. Тяхното послание в платформата е кратко и много дълбоко: „Когато избираме надеждата, всичко става възможно!". Именно така те показаха, че когато сме единни и вярваме в доброто, можем да се справим с всяка трудност, както ситуацията, в която светът се намира в момента.

Днес от Националния оперативен щаб съобщиха нов рекорд за последното денонощие – 90 новозаразени, като само 11 от тях са в Благоевградска област. Това прави общият им брой от началото на пандемията 1178 души. Споменавали сме няколко пъти, че МБАЛ Благоевград, като областна болница е разпределена да приема всички болни от областта.

Ето защо в този тежък момент всеки жест на съпричастност и помощ в кампанията е от изключително важно значение. Благодарим Ви от сърце! Вие показахте, че мислите за бъдещето на обществото около вас. Всеки дарен лев спасява човешки живот.

Подкрепете инициативата в платформата на ХелпКарма, кампанията: ЗА ДА НИ ИМА!

На сайта на кампанията www.zadaniima.com , можете да намерите информация от какво друго се нуждае МБАЛ Благоевград.

ВЯРВАМЕ В ДОБРОТО! ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС!

ЗА ДА НИ ИМА!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини