Без синя зона в Разлог до 12 април

Снимка: БНР
Снимка: БНР

Кметът на Разлог Красимир Герчев отмени действиято на Синята зона до 12 април. Той издаде заповед, според която местата за платено краткотрайно паркиране – „Синя зона”, както и платените паркинги с входно-изходни бариери в град Разлог, няма да работят до 12.04.2020 г. включително.

Община Разлог призовава да се спазват санитарно-хигиенните изисквания и да бъдат взети всички предпазни мерки, предписани от Националния кризисен щаб и Общинския кризисен щаб.

От МБАЛ – Разлог съобщиха, че болницата в Разлог получи голямо дарение от строителна фирма, която оперира на територията на Разлог и района. 

 Кметът на Разлог изрази изключителна признателност за проявената съпричастност и осигурена помощ за здравното заведение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини