Дезинфектират селата в община Струмяни

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Към момента обстановката в община Струмяни е спокойна, осигурени са храни и лекарства за всички нуждаещи се хора. Кметът на общината Емил Илиев съобщи за Радио Благоевград, че е приключила дезинфекцията в трите най-големи населени места на общината. В понеделник дезинфекцията продължава и в останалите села.

Проблеми в ромската махала е имало преди три дни, когато са извършвани социалните плащания в пощенските офиси. Тогава са се струпали много хора на едно място в условията на карантина, каза Илиев.

Сигнализирана е Агенцията за социално подпомагане в София, откъдето е получено указателно писмо за действия в такава ситуация.

"На този етап нещата са под контрол, срещаме разбиране от жителите на ромската махала", уточни Илиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини