Александър Мацурев стартира срещи с училищни директори в община Банско

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

ГЕРБ и българското правителство продължават своя ангажимент за увеличение на заплатите на учителите, което се случва в последните три години и ще продължи и в бъдеще. Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев на среща със Зорка Шумарова, директор на ОУ " Климент Охридски" – гр. Добринище и Петър Галчев, кмет на града. По време на срещата бяха обсъдени възможностите за развитие и реновиране на материалната база на училището и подобряването на учебния процес.

„Предвиждам да осъщества подобни срещи с всички училищни директори в община Банско. За мен като народен представител е от съществено значение да имам отворен диалог, както и добра обратната връзка с училищните директори и учителите. Това дава възможност да сме полезни  и отговорни към  всички, независимо в коя част на страната са”, коментира Александър Мацурев.

Народният представител отправи покана учители и ученици от ОУ " Климент Охридски" да посетят Народното събрание и да се запознаят в детайли с работата на депутатите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини