Интерпол издирва Васил Божков и дясната му ръка Георги Попов

Интерпол издирва Васил Божков и дясната му ръка Георги Попов

 Президентът на "Нове холдинг" Васил Божков е обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. Заедно с него органите на реда търсят и дясната му ръка Георги Попов, който държи 87% от акциите на ФК "Левски" и акционер в "Националната лотария", съобщава DarikNews.bg.

Преди часове Васил Божков не пожела да уточни къде се намира, нито дали е извън страната. Единствено поясни, че е на телефона си и има готовност да се отзове, ако бъде призован от прокуратурата. Не се крия, каза още бизнесменът.

По-рано днес спецпрокуратурата и полицията влязоха на претърсвания в офисите на холдинга му, както и в кабинетите на "Националната лотария" и в Комисията по хазарта, откъдето бяха отведени служители.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини