Затварят за коли улици в Банско заради Световната купа по ски

Затварят за коли улици в Банско заради Световната купа по ски

Община Банско променя организацията на движение по някои централни улици в града по искане на Българската федерация по ски. Мярката се предприяма заради провеждането на стартове от Световната купа по ски за жени.

Съгласно Наредбата за управление на общинските пътища и с цел осигуряване безопасността на движението и охраната на обществения ред кметът Иван Кадев издаде заповед, с която в периода от 24 до 26 януари се въвежда временна организация за движението на моторни превозни средства.

Заповедта на управника касае отсечката от  кръстовището на улица „Пирин” с улица „Найден Геров”. Движението от кръстовището на улица „Пирин” с улица „Пещерите” до местността Шилигарника ще се осъществява само с пропуск в трите дни за часовия пояс от 07,00 до 16,00 часа. По този начин ще се осигури безпрепятственото придвижване на състезатели, туристи и журналисти по време на престижното спортно състезание.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини