Премиерът прие оставката на министър Нено Димов

Премиерът прие оставката на министър Нено Димов

В кабинета на министър-председателя Бойко Борисов бе депозирана оставката на министъра на околната среда и водите Нено Димов. Премиерът прие подадената оставка на министъра, съобщиха току-що от пресцентъра на Министерски съвет.  

Нено Димов прекара нощта в Трето РПУ в София. Димов беше разпитан и задържан за 24 часа, след като полиция и прокуратура вчера влязоха в екоминистерството. Причина за спецакцията е водната криза в Перник. Проверяват се и документи, свързани с лиценза на фирмите, които имат право да внасят боклук в България.

Министърът на околната среда и водите е настанен в самостоятелна килия. Предстои да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини