Коледен турнир по шах събира гросмайстори в Сандански

Коледен турнир по шах събира гросмайстори в Сандански

Коледен шахматен турнир ще се проведе за поредна година в град Сандански. Малки и големи майстори на вековната игра ще местят фигури на 14 декември в заседателната зала на местния парламент. Общинската надпревара започва в 09,30 часа, награждаването е в 17,00 часа. Турнирът е под егидата на кмета на община Сандански - Атанас Стоянов.

Право на участие имат всички местни шахматисти, заплатили турнирна такса от 10 лв., всички шахматисти от Благоевградска област, лично поканени от организаторите, заплатили турнирна такса от 20 лв. За учениците участието е безплатно.

Има осигурен награден фонд, грамоти за участие на всички деца, както и купи. Ще се играе „Рапид” - ускорен шах с контрола 15 минути  на състезател по швейцарска система в 9 кръга. Турнирът за деца е в две възрастови групи: от първи до четвърти клас и от пети до дванадесети клас.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини