ДПС-Белица категорично подкрепя Карадайъ за лидер на партията

Радослав Ревански, снимка: Илинден прес
Радослав Ревански, снимка: Илинден прес

Още не са започнали общинските отчетно-изборни конференции на ДПС, но членовете и симпатизантите на партията в община Белица вече са наясно кой ще подкрепят за свой национален лидер. И обикновените избиратели, и активистите, и членовете на ДПС искат досегашният председател на партията – Мустафа Карадайъ, да продължи да е начело на организацията.

„Всеки ден съм сред хората в нашата община. Убедих се, че не само партийните членове, но и обикновените избиратели на ДПС подкрепят категорино настоящия лидер Мустафа Карадайъ.

Той заслужи тяхната подкрепа, тъй като за тези малко повече от 3 години успя да заздрави партията, справи се отлично като председател, взе редица адекватни решения и се доказа като лидер. Затова хората иска той да е начело на ДПС”, коментира кметът на община Белица – Радослав Ревански, който е и член на Централния съвет на партията.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини