Гимназисти от Разлог приготвиха храна за 230 гости на конференция

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Ученици и учители от направление „Хранене и туризъм” в Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“ участваха в приготвянето и обслужването на обяд за 230 гости. Те помогнаха за кетъринга на провелата се в „Катарино СПА Хотел” шеста Международна конференция „Сътрудничество – инструмент за промотиране на местното развитие”.

Сред специалните гости бе и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Като допълнение към програмата на събитието, възпитаници на гимназията представиха на английски и български език филм за историята на РПГ „Н.Стойчев” и специалностите, в които се обучават учениците.

Бъдещите хотелиери и кулинари от X”а”, XI”а”, XI”в” и XII”а” клас и техните ръководители за пореден път показаха завидни професионални умения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини