Катастрофа с колата на Цвета Караянчева, трима в болница след удара

Цвета Караянчева, снимка: Нова тв
Цвета Караянчева, снимка: Нова тв

Автомобил, в който е пътувала председателят на парламента Цвета Караянчева, е катастрофирал край Хитрино. Тя е откарана в болница със счупена ключица и два прешлена, съобщи Нова тв. 

От НСО са потвърдили за пътен инцидент с тяхна кола. За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен. Сблъсъкът е станал на пътя Шумен - Силистра днес.

31-годишната водачка на Ауди А4 се е ударила в насрещно движещ се лек автомобил. По първоначални данни тя е изгубила контрол над управлението на опесъчен участък от пътя.

Трима са в болница след удара. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини