Вандали в Разлог!Не пожалиха пейки за хора в неравностойно положение

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

По-малко от денонощие останаха цели монтираните три нови пейки в град Разлог, които са специално предназначени за хора в неравностойно положение. Те са поставени в парка пред сградата на Исторически музей-Разлог. Още на следващата сутрин след монтирането им уредниците в музея установили, че липсват подлакътниците от дърво на всички пейки.

Така оставените стърчащи метални части са опасни за децата, които ежедневно посещават парка. Община Разлог призовава гражданите да пазят общественото имущество. Нека всички бъдем отговорни към мястото, в което живеем и да дадем добър пример на децата си, апелират от кметството.

В града  предстои въвеждането на система за видеонаблюдение, която ще обхване всички критични точки, обект на посегателство на вандали. Центърът за видеонаблюдение ще е в полицията. Целта е превенция на посегателствата над общинска и лична собственост, както и установяване на нарушителите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини