С над 1,1 млн. лв. строят център за деца с увреждания в Якоруда

Снимка: Община Якоруда
Снимка: Община Якоруда

Стартира строителството в град Якоруда на обект „Изграждане на Дневен център за деца с увреждания“.  Проектът  се осъществява с финансовата подкрепа на Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. Стойността му е 1 190 332.31 лева с ДДС. Изпълнител на строително–монтажните работи е „Билдинг Компани“ ЕООД.

Ще се реализират дейности по изграждане на Дневен център за деца с увреждания до 18 години. С осъществяването на проекта се цели подпомогане на семействата на деца с увреждания чрез осигуряване на достъп до качествени социални и медицински грижи. Ще се провеждат в социалното заведение и различни обучения на децата за създаване на навици и умения за изграждане на тяхната самостоятелност, което ще им позволи да водят пълноценен живот.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини