Детски концерт дарява вяра, надежда и любов на Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Школата по китара и Школата по народно пеене и народни инструменти към Общинска лятна програма „Детско лято”-2019 г., с ръководител Марин Бърдарев, канят жители и гости на Банско на свой съвместен концерт. Музикалната изява на талантливите деца на курортния град е под надслов „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ” и ще се проведе на 16 август от 18,30 часа в големия салон на Народно читалище „Никола Вапцаров”.

Всяка година младият учител по музика в Начално училище ”Св. Паисий Хилендарски” – Марин Бърдарев, кани утвърдили се и известни в музикалните среди гост-изпълнители, които заедно с децата от школите превръщат събитието в едно от най-чаканите и любими сред публиката в Банско.

Този път водещ на концерта ще е Невена Цонева, вокал на „Ку-Ку бенд” в бившето вече предаване „Шоуто на Слави” и победител в първия български конкурс „Мюзик айдъл”.

На барабаните ще бъде Венелин Венков, отново познат от „Ку-Ку бенд”, а на контрабас ще свири Валери Пастармаджиев, преподавател по компютърен аранжимент и контрабас в ЮЗУ „Неофит Рилски”-Благоевград и контрабасист в „Тhe Overalls rockabilly trio”-София.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини