Пласьор на дрога от Самуилово влиза в затвора за 6 месеца

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

След одобрено от съда споразумение между Окръжна прокуратура-Благоевград и защитата на подсъдимия С. К., обвинен за разпространение на дрога, той получи наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 1000 лева.

Подсъдимият се е признал за виновен, че вечерта на 23.02.2019 г. на улица пред дома си в петричкото село Самуилово е разпространил високорисково наркотично вещество - коноп (марихуана). Мъжът продал дрогата, разпределена в 3 обекта, на лице от същото село. Освен това пласьорът държал в дома си с цел разпространение още 1,05 грама от същия наркотик.

Престъпното деяние е било извършено от него при условията на опасен рецидив, след като е бил осъждан за тежко умишлено престъпление.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини