Кметът на Банско с жест на уважение към учителите-ветерани

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

В навечерието на 24 май кметът на Банско - Георги Икономов, отново се срещна с учителите-ветерани на празничен обяд. Тази негова ежегодна среща е израз на уважението и респекта към бившите преподаватели, които, тук в Банско, са на особена почит. Въпреки, че вече не са практикуващи, за тях Денят на светите братя Кирил и Методий остава завинаги най-вълнуващ и завинаги свързан с младостта и професионалната им реализация.

Със своите ежегодни срещи кметът успява да им вдъхне самочувствие и увереност. Да им покаже, че те, нашите учители, не са забравени от обществото. Икономов им благодари за професионализма, любовта и добротата, които години наред даваха от себе си и им пожела здраве, житейско благополучие и още много щастливи срещи с учениците им.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини