Специалисти съветват бъдещи пенсионери в община Струмяни

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Изнесена приемна за провеждане на разяснителна кампания ще проведат в община Струмяни служители от отдел "Пенсии" на ТП на НОИ-Благоевград. От кметството уведомиха местното население, че събитието ще е е на 29 май във времето от 13:30 часа до 17:00 часа в залата на общинския съвет в Струмяни. Консултациите ще са индивидуални.

Служителите на НОИ-Благоевград ще разяснят на гражданите как да преценят техния по-благоприятен размер на индивидуалния им коефициент, който да бъде използван при изчисляване на размера на пенсиите им, свързани с трудова дейност. Това ще се извършва чрез използване на електронната услуга „Прогнозен размер на пенсия“.
За осъществяване на консултацията хората трябва да предоставят пред служителя на НОИ документи за осигурителния си доход за избраните от тях три години от последните им 15 години осигурителен стаж преди 1997 г.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини