В Белица запалиха Огъня на свободата, тържествена заря озари небето

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Под звуците на възрожденски песни, запалване на „Огъня на свободата" и с тържествена заря Белица отбеляза националния празник на страната 3-ти март.

Залата на читалището се оказа тясна да събере всички, които искаха да съпреживеят празничното тържество, посветено на 141 години свобода.

На тържеството присъстваха кметът Радослав Ревански и неговата съпруга Саня Реванска, председателят на Общинския съвет Ахмед Ахмед, заместник-кметовете Сабит Гагъм, Красимира Мавродиева и Иглика Аврамова, секретарят на общината Иляз Дагонов, Светлин Наков - български програмист-предприемач, създател на "Софтуерен университет" ООД, автор на множество книги и статии по програмиране, граждани и гости на Белица от София, Пловдив, Благоевград и населените места в общината.

Пламенното слово на градоначалника вдъхнови присъстващите в залата.

Празничната програма завърши с тържествена заря, под звуците на възрожденски песни и запалване на „Огъня на свободата".
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини