Македонци се учат на местен парламентаризъм в Симитли

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Шестима общински съветници от македонската община Пехчево бяха на обмяна на опит в общинския съвет в Симитли. Те присъстваха на сесия, насрочена в местния парламент. Групите съветници от двете общини разискваха различни въпроси и методи на работа в двете институции. Гостите от Пехчево останаха впечатлени от ритмичната и протичаща в разбирателство сесия на местните парламентаристи в град Симитли. Интересен факт за тях бе, че общинският съвет е съставен от различни партии, но работи в разбирателство и в търсене на най-добрите решения за местното население.

Обмяната на опит бе полезна и за двете групи, които разказаха за начина си на работа не само на заседанията, но и по време на комисиите. След сесията съветниците от Симитли и Пехчево седнаха заедно на маса, за да отпразнуват доброто сътрудничество и приятелство между двете общини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини