Арендатор с 2500 лв. дълг към община Струмяни, остана без договор

Снимка: Община Струмяни, архив
Снимка: Община Струмяни, архив

Кметът на община Струмяни – Емил Илиев, прекрати едностранно договор за отдаване под аренда на земеделска земя заради неплатени вноски. Арендаторът Георги Мешев подписал договор с общината на 17 юли 2013 година за ползването на 38,142 декара земеделска земя в местността Градешка река, землище на село Илинденци.

Но „забравил” да плаща за нивите. Той не се издължил на общинската хазна в продължение на пет стопански години – от 2014 до 2018 година. Задължението му нараснало до 2500 лева, като към тази сума се прибавя и лихва в размер на 571,04 лева. Заповедта на кмета на община Струмяни може да се обжалва по реда на административнопроцесуалния кодекс.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини