Седем арестувани и ранен полицай при среднощен екшън в Банско

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Полицията в Банско задържа седем души, спретнали меле в нощен клуб в зимния курорт. 

Екшънът се разиграл на 15 януари около 02:50 часа сутринта. От незабавно пристигналите на място полицейски служители са установени и задържани лицата: А. А., на 44 години, от Сливен, С. Л., на 48 години, от с.Белозем, община Раковски, Б. Н., на 42 години от Ахелой, както и четирима англичани на възраст 27-28 години.

В качеството си на обвиняем е привлечен 28-годишният Л. Д. от Великобритания. За времето от 01:30 часа до 03:00 часа на 15 януари в същия нощен клуб той е извършил кражба на мобилен телефон, с което е нанесъл щета на приблизителна стойност около 1 500 лева. Чужденецът е нарушил грубо обществения ред, като е блъснал витрина на хранителен магазин в Банско, в резултат на което е унищожил около 20 бурканчета с течен шоколад. Освен това оказал яростна съпротива при задържането му, при което при и по повод на изпълнение на службата на полицейски служител му е причинил лека телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини