Младежи от Детски парламент ще раздават топли напитки в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Младежите от Детски парламент в Благоевград организират свята първа инициатива за настоящата година, насочена към жителите и гостите на Благоевград. Те ще раздават топли напитки в студения 13 януари. Пунктът ще бъде пред Мол Ларго и ще отвори в 11.00 часа. Мотото на инициативата е „Детски Парламент топли града!“. Инициаторите на идеята имат за цел да направят неделната разходка на хората по-приятна. 

Детски парламент – Благоевград има своето място в културния и обществен живот на Благоевград. С подкрепата на Община Благоевград, Детски парламент се нарежда сред активно работещите младежки парламенти в страната. Организацията има редица инициативи зад гърба си. 

По повод Деня на народните будители през 2018 г., Детски парламент организира изключително успешен конкурс-рецитал. В него взеха участие ученици от всички учебни заведения в Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини