Банско привлича повече гръцки туристи с реклама в Атина

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Община Банско  взе участие в Международното  туристическо изложение „Greek Tourism Expo” в гръцката столица Атина. Форумът се проведе от 7 до 9  декември в „Metropolitan Expo”, а на него присъстваха над 250 изложители и професионалисти от бранша.

Община Банско, която участва за трети път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език и рекламни сувенири.

На част от срещите, в които участваха представителите на общината и туристическия бранш, курортът Банско бе представен като целогодишна дестинация с много различни аспекти и преимущества.

 Освен с приоритетните ски, природен и фестивален туризъм на туристическите агенти и туроператори  бяха представени възможностите на нашия район и за други видове туризъм - като  културно-исторически, MICE, СПА/Уелнес, религиозен, конгресен и др.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини