Задържаха нагъл крадец, нападнал полицай от Сандански

Задържаха нагъл крадец, нападнал полицай от Сандански

Полицията в Сандански задържа нагъл крадец, който нападна униформен служители при опит да избяга от местопрестъплението.

40-годишният С. Е. е спипан в момент на извършване на кражбата. Около 22.10 часа на 19 март, той проникнал в помещение на приземен етаж на жилищна сграда и опитал да изнесе  оберфреза, обрезвачка, машина за бъркане на строителни разтвори, ударна бормашина и зеге.

При задържането му, той направил опит да избяга, като е блъснал един от полицейските служители, който падайки е получил травма в областта на коляното. Стойността на нанесената щета е около 1 200 лева. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини