Изрисуваха националния трибагреник в три училища в Сандански

Изрисуваха националния трибагреник в три училища в Сандански

По идея на ученици и родители, с подкрепата на директора на IV ОУ „Св. св. Козма и Дамян“ – Вангелия Василева, бе реализиран още един проект за патриотичен графит на една от стените в училището. На 15 септември три учебни заведения в град Сандански ще посрещнат своите ученици с изрисувани с графити стени. Това са Трето основно училище „Христо Ботев, Четвърто ОУ и Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев”.

Графитите се рисуват от професионалисти – пет момичета, които преди година изрисуваха стометрово българско знаме върху една от стените на гимназия в Сандански. По този начин те превърнаха това място край училището в пантеон на патриотизма. Работата им обаче не приключи с този проект. Към днешна дата графитите, дело на девойките, са вече седем. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини