Няма отказване! Ден четвърти - земеделците протестират

Няма отказване! Ден четвърти - земеделците протестират

Продължават протестите на земеделците. Днес е четвърти ден на техния бунт. Очаква се и поредната среща с премиера Николай Денков.

Преди два дни министър-председателят представи нов меморандум, около който да се обединят протестиращите и властта. Според него всеки ден, с който се забавя подписването на документа, се бавят и плащанията към земеделците.

Меморандумът, който включва както законови промени, за да се улесни работата на сектора, така и механизъм за компенсации за онези, които наистина са на загуб, вече беше дискутиран, но до консенсус не се стигна. Проблемът е във финансовата част, коментираха протестиращите след разговорите с властта в сряда. Държавата е категорична - подпомагане ще има само за стопанствата, които са на загуба, а не на калпак.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини