Заловиха млада полицайка край Разлог с канабис в колата

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

25-годишна полицайка е задържана с трева в личния й автомобил, съобщи NOVA тази вечер. Това е станало при провеждането на специализирана полицейска операция в района на град Разлог. При проверката шофьорката се легитимирала със служебната си карта на полицай от столичното Седмо РУ.  Колегите й не се впечатлили от служебната карта и направили проверка на автомобила.

Преди минути, в 21,49 часа, от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград разпространиха официално съобщение, но в него няма и намек, че хваната с трева жена е служител на полицията. Уточнява се обаче, че около 14:00 часа днес край Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 25-годишна жена от същия град. В багажника на колата проверяващите са открили пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. Теглото й е 478 грама. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини