С изложба и модно ревю студенти и преподаватели ще отбележат юбилея на две специалности в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Изложба и модно ревю по случай 30 години от създаването на специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“ и 25 години от създаването на специалност „Мода“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведат на  29 ноември от 18:00 ч. в Градската художествена галерия.

През годините двете специалности се утвърдиха като престижни, желани и с добра реализация за студентите. Това е благодарение на екипа от преподаватели с доказани качества в преподавателската и художественотворческата дейност.

По време на събитието ще бъдат показани творби на настоящи и бивши преподаватели, също и на изявени студенти от областта на изобразително изкуство и модата, създадени през годините. Ще бъде представено и ревю на студенти от специалност „Мода“.

Изложбата и модното ревю се организират от катедра „Изобразително изкуство“ към Факултета по изкуствата със съдействието на Градската художествена галерия в Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини