Съветникът Красимир Роячки алармира: Готви се мощно строителство на Бачиново и Ловния дом

Красимир Роячки, снимка: ПП ГЕРБ
Красимир Роячки, снимка: ПП ГЕРБ
"В Благоевград е начертана схема за застрояване на централни площи, парковете "Бачиново", "Ловен дом" и дори на мястото на закрития пазар, с участието на общинска администрация. Това заяви съветникът от ГЕРБ Красимир Роячки днес на последната за тази година сесия на общинския съвет.
 
Той предупреди, че с готви "мощно строителство в двата парка". Пред застрояване е районът около Кръста на Благоевград, както и при бившето заведение "Лирата", заяви Роячки. 
 
Красимир Роячки посочи, че "Общината има 30 процентя дял в собствеността на кооперативния пазар. Очаква се тези дялове да се изкупят от съдружниците и на мястото на пазара да се построи ВИП сграда от близки до властта бизнесмени".
 
Според Роячки, кметът Томов трябва да разясни пред съветниците какви са инвестиционните намерения, постъпили в общинска администрация от потенциалните инвеститори.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини