Отбелязват 25 години Стопански факултет към ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

На 19 май 2016 г. от 13:00 часа в Университетски център „Бачиново“ ще се проведе тържествено честване по случай 25-годишнината от създаването на Стопанския факултет при ЮЗУ "Неофит Рилски". Честването ще бъде почетено от ректорското ръководство на университета, представители на областната и местната власт в Благоевград, представители на бизнеса, на образователни, здравни и културни структури в региона, бивши преподаватели във факултета и негови възпитаници. Ще бъдат поднесени плакети и благодарствени адреси  на представители на академичната общност и на бизнеса, допринесли за утвърждаването на Стопанския факултет като една от водещите образователни структури в страната.

Понастоящем в Стопанския факултет на Югозападен университет  "Неофит Рилски" се провежда обучение в акредитирани специалности от професионалните направления 3.8 Икономика, 3.7 Администрация и управление и 3.9 "Туризъм".

Факултетът е един от водещите в страната в реализацията на европейски, образователни и научни проекти.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини