Владимир Пандев става общински съветник на мястото на Мария Стойнева

Владимир Пандев
Владимир Пандев

Председателят на Общинския съвет в Благоевград Андон Тодоров свиква извънредно заседание на 10 януари 2020 г. от 9.30 ч. в зала „22-ри септември”.

В първа точка от дневния ред е заложено председателят на ОИК Мартин Бусаров да обяви решение за избран общински съветник, който ще положи клетва.
Това ще бъде доктор Владимир Пандев от групата на БСП. Той ще заеме мястото на юристката Мария Стойнева, която от началото на тази година зае поста на главен секретар на община Благоевград.

На сесията в петък ще бъде приет и Правилник за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

Ще бъдат избрани заместник- председатели на Общински съвет Благоевград, както и членове и председатели на постоянните комисии към местния парламент.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини