"Търгът" за избор на председател на ОбС и този път се провали

Ще има ли нов търг за избор на председател на Общинския съвет в Благоевград? По този начин днес, на шега или неволно, най-мъдрият местен парламентарист  - Христо Ковачки, зададе въпрос към своите колеги.

Питането бе след поредната демонстрация, която съветниците направиха при опита да изберат председател. Любен Милев от БСП събра 15 гласа в своя подкрепа, Цветизар Балабанов от Партия на зелените - 13, а останалите 13 бюлетини в урната бяха недействителни. Така местните парламентаристи и днес показаха, че нямат намерение да се консолидират и да си изберат председател, за да може цялата общинска администрация да заработи. 

Съветниците не се вразумиха и пред обвинението на гражданина Николай Кутанов, който в началото на днешното заседание ги призова към разум и се обърна към тях с думите: "Добър ден, срам за Благоевград!". 

Вероятон, за да успокоят съвестта си съветниците се отказаха от заплатата си за този месец. Възнагражденията те ще дарят за лечението на 11-годишния Деян от Благоевград, който страда от детска церебрална парализа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини