Новаков: Важно е да решим докрай работата по пакета Мобилност

Андрей Новаков
Андрей Новаков

Разделение в първите не може да има, защото той е само един. Сигурен съм, че Цветан Цветанов няма да го допусне. Неговата оставка не е катаклизъм. Доколкото го познавам, не вярвам, че той ще направи нова партия или нещо, за да разцепи партията. Това заяви новоизбраният евродепутат Андрей Новаков пред БНТ, като допълни, че сега Изпълнителната комисия ще засили своите действия.

По думите му "Апартамент гейт" е подействало отрезвително. "Скандали винаги ще има, важно е как се реагира. Ясно се видя, че ние можем да носим отговорност и който е сбъркал си понася своята отговорност, защото за нас е по-важно как върви България", заяви Новаков и благодари за доверието към ГЕРБ, което ясно е показано на спечелените избори.

Евродепутатът допълни, че анализът за ГЕРБ е направен и ще работят затова да подобрят резултатите, а това става единствено с работа. Там където има проблеми, сигурно ще има реформи, но ГЕРБ продължава по-добре и напред.

За своята работа, Новаков разкри че е поискал място в комисията по транспорт и бюджет, за да довършат работата по пакета "Мобилност", а в бюджетната комисия отново ще работи затова страната ни да получава допълнително финансиране.

"Ако позволим да се разцепи бранша, каквото чувам, че се случва, няма да излезем на добър край. Със сигурност има проблем, но съм два пъти по-сигурен, че пакета "Мобилност" не е решение", допълни Новаков и подчерта, че работи за българската позиция, каквато е, че тези мерки вредят.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини