Discovery кацна в Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев

Discovery кацна в Uva Nestum Wine  SPA край Гоце Делчев

Discovery кацна в най-новия хотелски комплекс край Гоце Делчев – UvaNestum Wine & SPA. Не става въпрос обаче за космическата совалка, а за друго не по-малко забележително в технологично отношение средство за придвижване само че тук, на земята – Land Rover Discovery.

Мото-Пфое избра гоцеделчевския хотелски комплекс Uva Nestum Wine & SPA, за да представи новия Land Rover Discovery. Според специалистите от Мото-Пфое, новият Discovery съчетава дръзка привлекателност с неудържим приключенски дух и е автентичен седемместен SUV, създаден за нуждите на модерния човек, което е и причината да изберат модерния хотелски комплекс в Долината на Места, който очарова с дискретен лукс и хармония за всички сетива.

След приключенски натоварения и изпълнен с адреналин ден, гостите на премиерата на Discovery наградиха духа и тялото и се отпуснаха в отличните условия на спа центъра на Uva Nestum Wine & SPA. Търсачите на силни усещания по време на тест драйва се заредиха с нови сили и енергия във вътрешния топъл басейни, джакузито, сауната, парната баня в спа центъра на комплекса. 

 

Още новини