Сандански привлича туристи с Балканско веселие

Сандански привлича туристи с Балканско веселие

„Балканско Веселие“ – празникът на музиката, мезето и питието, отново ще се проведе в най-топлия град на България - Сандански. Събитието ще се състои на 5, 6, 7 и 8 юли на „Алея на Дипломата“. Организатори са „Фен ТВ” и община Сандански.

Фестивалът се проведе за първи път през миналата година и премина изключително успешно. Тогава форумът успя да събере над 10 000 зрители всяка вечер. Интересът бе голям и второто издание се очаква с огромно нетърпениe.

Тази година музикалната програма ще бъде още по-богата и разнообразна и ще задоволи всеки вкус.

На 5 юли (четвъртък) ще се изявят гръцкият певец Йорданис Агапитос, попдивата Клавдия, както и младите фолклорни изпълнители Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови. За любителите на българска рок музика вечерта ще приключи с изпълненията на обичаната  група „Сигнал”.

На 6 юли (петък) жителите и гостите на Сандански ще могат да се насладят на изпълненията на легендарния Сашо Роман, младата певица Нанси, както и фолклорната изпълнителка Радостина Паньова. На сцената ще се качи и атрактивната певица Андреа.

На 7 юли (събота) на сцената ще се изявят купонджийката Мира, талантливата Ашли, която набира все по-голяма популярност и фолклорната изпълнителка Румяна Попова.  Звездният завършек на вечерта е поверен на топ звездата от Сърбия – Драган Коич-Кеба.

На 8 юли (неделя) в програмата участие ще вземат момичетата от „Caramel”, чаровната Румина, както и фолклорният дует „Пирин”. Финалният акорд ще постави Тони Стораро, който ще представи специална програма с всички свои хитове.

Това са само част от изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание на „Балканско Веселие“. Очаква се да се включат и други артисти от различни музикални стилове.

Освен богатата музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта ще могат да опитват различни специалитети в  обособените кулинарни зони и да се наслаждават на качествени питиета. Организаторите са подготвили различни изложения, занаятчийски работилници и творчески кътове. За малки и големи през деня ще има разнообразни  игри. За любителите на забавленията са предвидени и много атракциони. Входът за фестивала е свободен.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини