Борисов размисли, отхвърля оставката на социалния министър

Снимка: МС
Снимка: МС

Бисер Петков остава министър на труда и социалната политика, премиерът размисли и няма да приеме оставката му, стана ясно от думите Бойко Борисов пред български медии в Измир, Турция, където е на посещение. 

Макар вчера да обяви, че е приел оставката на Бисер Петков, днес премиерът обяви противоположното решение.

Той обясни, че преди съобщението за оставката на Петков е водил дълго съвещание с него, със здравния и финансовия министър. Питал ги защо го има това недоволство у семействата на деца с увреждания, при положение че са дадени с 80 млн. лв. повече пари. Бисер Петков обявил, че не може да се справи с исканията на родители на деца с увреждания, защото за това ще са необходими още около 300 милиона лева годишно.

"Казах му сутринта на Бисер Петков да отива на работа, да си продължава дейноста", допълни Борисов.

4Щом това е министърът, който им харесва, отхвърлям оставката. Оставям го министър. Ще продължава ли палатковите лагери да стоят?, запита премиерът.


 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини