Крадци с нови обвинения за престъпления в Благоевград

Admin 13 Февруари 2018 14:35 Региона 0
Крадци с нови обвинения за престъпления в Благоевград
Снимка: Главна прокуратура

Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителни актове срещу извършители на кражби в Благоевград.

С.М. е обвинен за това, че сутринта на 11.06.2016 г., от търговски обект на ул. „Димитър Талев“ отнел кашон с цигари различни марки. Общата им стойност възлиза на 1608 лева.

Обвиняемият извършил деянието повторно, след като през 2015 г. му е било определено наказание „Пробация“ от Софийски районен съд.

За незаконно отнемане на чужди движими вещи на съд е предаден А.Т., който на 01.11.2017 г. е бил осъден за друго такова престъпление на девет месеца „Лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок.

В рамките само на едно денонощие той извършил нови четири кражби в Благоевград. На 17.11.2017 г., от закачалка до входната врата на кафене, обвиняемият взел мъжка чанта с намиращите се в нея портфейл със сумата от 45 лева, таблет, мобилен телефон и дистанционно. Няколко часа по-късно той отнел дамски портфейл от маса в друго заведение.

Същата вечер А.Т.разбил прозорец на автомобил, паркиран на ул. „Христо Смирненски“ и взел от него CD-плеър и флаш-памет. По подобен начин на следващата сутрин той откраднал вещи и от друг автомобил.

Общата стойност на отнетите от него чужди вещи възлиза на 569 лева.

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини