Пътят към Попови ливади е без маркировка и опасен в есенните мъгли

Admin 14 Ноември 2017 19:21 Региона 0
Пътят към Попови ливади е  без маркировка и опасен в есенните мъгли
Снимки: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев изпрати писма до институциите, отговарящи за стопанисването и обезопасяването на пътя Гоце Делчев - Попови ливади - Катунци.

Поводът е множеството сигнали, които се получават ежедневно в администрацията в Гоце Делчев от хора, пътуващи през Попови ливади. Те се оплакват от маркировката по този пътен участък, която не е опреснена и трудно се забелязва, особено в тъмните часове на денонощието.

С настъпването на есента и зимата, започна и сезонът на мъглите и дъждовете. Видимостта по този пътен участък често е недостатъчна заради паднала мъгла, а прекъснатата и липсваща на места маркировка, която да ориентира водачите, е сигурна предпоставка за възникване на инциденти.

В писмата, които са изпратени от общинската администрация в Гоце Делчев до Областно пътно управление се настоява за вземането на незабавни мерки, с които да се обезопаси този пътен участък като се опресни маркировката, за да се гарантира нормалното преминаване през него на водачите на МПС.

"Апелираме за бърза и адекватна реакция и своевременно решаване на този проблем, за да не се допуснат пътно-транспортни произшествия", призовават от Общината в Гоце Делчев.

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини