Стефан Апостолов дари половин заплата за ин витро на семейство

Стефан Апостолов дари половин заплата за ин витро на семейство
Стефан Апостолов

Народен представител продължава да спазва своето обещание и да подпомага финансово семейства, търсещи пътя към истинското щастие - да имат бебе.

И този месец депутатът Стефан Апостолов от Симитли направи щастлива една бъдеща майка, той дари 50 % от втората си заплата за ин витро процедура на жена от Благоевград. 29-годишният народен представител от Симитли продължава да доказва, че човек трябва да държи на думата си. Неговата мисия е да подпомага майки, които имат нужда от помощ за ин витро процедури, за да се раждат повече български деца.

За него обещанията са, за да се спазват и да се изпълняват. С дарените пари на нуждаещата се жена Апостолов й подарява надежда.

Вечее ясен и имейл адресът, който Стефан Апостолов в предизборната кампания обеща, че ще създаде, за да може всички хора, които имат нужда от помощта му за ин витро процедури, да му пишат. Той е следният: invitro_apostolov@abv.bg, като ще бъде проверяван ежедневно лично от депутата, който ще се старае да помогне на повече семейства в нужда.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини