Много купи и награди за ученици от спортните игри в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

С официално награждаване приключиха Общинските ученически игри за 2023 година в Разлог по волейбол, футбол, хандбал и тенис на маса. Те се проведоха в три възрастови групи: момчета и момичета от V до VII клас, юноши и девойки - VIII- X клас и XI - XII клас.

Кметът на община Разлог Венцислав Гърменов и заместниците му Иан Гюров и Гергана Фарфарова връчиха купи, медали и грамоти на призьорите във волейбола за момчета и момичета от V до VII клас.

С поредна шампионска титла бяха отличени момчетата и момичетата на ОУ “Никола Парапунов”, които се наложиха с 2:0 гейма над съставите на ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” (с. Бачево.) и ОУ “Неофит Рилски” (с. Горно Драглище).

В понеделник на стадион “Септември” след оспорвани футболни срещи, във финалния двубой възпитаниците на “Никола Парапунов” успяха да победят отбора на ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” с 6:2, а СУ “Братя Каназиреви” (Разлог) не оставиха шанс на ОУ “Неофит Рилски” и се класираха на трето място.

През изминалата седмица СУ “Братя Каназиреви” спечели волейболните игри за девойки и юноши XI- XII клас, а ПГ по транспорт за юноши - във възрастова група VIII - X клас.

За областен етап на игрите по тенис на маса се класира отборът на ПГ по транспорт, а отборът на ОУ “Братя Миладинови” ще участва в игрите по хандбал, във възрастова група V - VII клас.

В период от 7 до 15 март в спортните надпревари, организирани от Община Разлог, се включиха над 200 ученици от ОУ “Никола Парапунов”, ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, ОУ “Неофит Рилски”, ОУ “Братя Миладинови”, ”СУ “Братя Каназиреви”, ПГ по МСС, ПГ по транспорт, РПГ “Никола Стойчев”.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини