Полицията издирва 20-годишен студент от Пловдив, изчезнал в сряда

Снимка: Фейсбук/Зоя Костадинова
Снимка: Фейсбук/Зоя Костадинова

Полицията продължава издирването на 20-годишният студент Мартин Георгиев от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта, съобщи БНР. Момчето учи „Ветеринарна медицина“ в Стара Загора и същата вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит. 

На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си София Георгиева и оттогава следите му се губят. На следващия ден  от 5-о РУ на Областната дирекция на МВР младежът е обявен за издирване. Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив  младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и носи синя раница.

От вчера момчето вече е обявено и за национално издирване. В него се включиха и доброволци, които обходиха още снощи евентуалния маршрут на Мартин от жп гарата в Стара Загора до студентските общежития, но към момента няма и следа от момчето.

Търсят го и негови състуденти. Оказва се , че камерите за наблюдение на старозагорската гара не работят и не може да се види дали момчето е слязло от влака. В социалните мрежи под пост за издирването на Мартин се появи коментар, че е открит в Перник, но по телефона майка му отрече тази информация.

От полицията в Стара Загора активно провеждат оперативно-издирвателни мероприятия във връзка с изчезването на студента.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини