Наградиха деца и младежи в конкурс за рисунка в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и Гергана Колчева-Фарфарова, зам.-кмет, наградиха победители в конкурса за рисунка „Нарисувай лятото“ 2022.
По повод Деня на будителите, в сградата на Община Разлог, Радост Усева, ученичка в V „б“ клас в СУ „Братя Каназиреви“ получи диплом за първо място. Класиралият се на второ място е Христо Плачков от ОУ „Неофит Рилски”. След обстоен преглед на всички рисунки, както и компетентна оценка на журито на конкурса, за трето място е отличена Анна Дивизиева от ОУ „Братя Миладинови“.

„Диплом за екипност и изявена креативност‘‘ заслужиха третокласничките от ОУ „Никола Парапунов“ - Боряна Петкова, Петя Парапунова, Ива Елчина, Галина Калоянова и Ивайла Костова, а още 10 бяха отличени с „Диплом за майсторско боравене с четка“. Всички училища, представени от техни възпитаници, получиха „Диплом за участие в конкурса „Нарисувай лятото““ и предметни награди. Всички деца, които присъстваха на награждаването, получиха и още един подарък -разходка в сградата на Община Разлог. Учениците получиха възможността да седнат на кметския стол, запознаха се с работата на администрацията, погледнаха площад “Преображение” от терасата на Общината и потърсиха своите къщи на картата на града.

С участието си в творческото предизвикателство учениците от разложките училища НУ „Св. Св. Кирил и Методи“, СУ „Братя Каназиреви“, ОУ „Никола Парапунов“, ОУ „Неофит Рилски“- с. Горно Драглище и ОУ „Братя Миладинови“ – с. Елешница, представиха чрез рисунки своите преживявания и любими моменти от лятната ваканция.
В конкурса „Нарисувай лятото“, организиран от МКБППМН, със съдействието на Община Разлог, участие взеха близо 100 деца и младежи от община Разлог на възраст от 7 до 18 години.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини