Наградиха деца и младежи в конкурс за рисунка в Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и Гергана Колчева-Фарфарова, зам.-кмет, наградиха победители в конкурса за рисунка „Нарисувай лятото“ 2022.
По повод Деня на будителите, в сградата на Община Разлог, Радост Усева, ученичка в V „б“ клас в СУ „Братя Каназиреви“ получи диплом за първо място. Класиралият се на второ място е Христо Плачков от ОУ „Неофит Рилски”. След обстоен преглед на всички рисунки, както и компетентна оценка на журито на конкурса, за трето място е отличена Анна Дивизиева от ОУ „Братя Миладинови“.

„Диплом за екипност и изявена креативност‘‘ заслужиха третокласничките от ОУ „Никола Парапунов“ - Боряна Петкова, Петя Парапунова, Ива Елчина, Галина Калоянова и Ивайла Костова, а още 10 бяха отличени с „Диплом за майсторско боравене с четка“. Всички училища, представени от техни възпитаници, получиха „Диплом за участие в конкурса „Нарисувай лятото““ и предметни награди. Всички деца, които присъстваха на награждаването, получиха и още един подарък -разходка в сградата на Община Разлог. Учениците получиха възможността да седнат на кметския стол, запознаха се с работата на администрацията, погледнаха площад “Преображение” от терасата на Общината и потърсиха своите къщи на картата на града.

С участието си в творческото предизвикателство учениците от разложките училища НУ „Св. Св. Кирил и Методи“, СУ „Братя Каназиреви“, ОУ „Никола Парапунов“, ОУ „Неофит Рилски“- с. Горно Драглище и ОУ „Братя Миладинови“ – с. Елешница, представиха чрез рисунки своите преживявания и любими моменти от лятната ваканция.
В конкурса „Нарисувай лятото“, организиран от МКБППМН, със съдействието на Община Разлог, участие взеха близо 100 деца и младежи от община Разлог на възраст от 7 до 18 години.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини