Кандидат-депутатът от БСП Богдан Боцев се срещна със стотици хора в община Гоце Делчев

Кандидат-депутатът от БСП  Богдан Боцев се срещна със стотици хора в община Гоце Делчев

Поредица от срещи проведе в Гоце Делчев и села от района кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" в област Благоевград Богдан Боцев. "Навсякъде ме посрещаха добронамерени, но отрудени и загрижени за бъдещето хора.

С тях си поговорихме за съвремието в което живеем и за предизвикателствата пред които е изправена не само страната ни, но и света", коментира той. Войната, високите цени и инфлацията, притесненията за предстоящата зима и за доходите, демографската криза и постоянно напускащите страната млади хора, са основните проблеми, на които хората искат решение.

"Ние от БСП имаме план с конкретни мерки за овладяване на тежката ситуация в страната. Искаме и можем да ги реализираме, но това ще стане само ако имаме добро представителство в парламента, стабилно правителство и възможност да участваме в управлението на страната", категоричен бе Богдан Боцев. Той призова хората да гласуват и да не бъдат безразлични.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини